Kirkkomusiikin haku avoinna. Tule osaksi meitä!

Pohjois-Euroopan ainoa ortodoksisen kirkkomusiikin yliopistokoulutus ottaa uusia opiskelijoita. Jos olet ajatellut työuraa musiikin alalta on tässä erinomainen vaihtoehto. Pääset tutustumaan ainutlaatuisen musiikkitradition ehtymättömään aarteistoon aina bysanttilaisesta laulusta tämän päivän ortodoksiseen musiikkiin eri puolilta maailmaa.

Opinnoissa pääset tutustumaan kirkkolaulun eri perinteisiin, nykykäytännön liturgiseen lauluun, johtamaan kuoroa sekä osallistumaan kuorokonserttien ja äänitteiden valmisteluun ja tuottamiseen. Erityinen aarteisto on päivittäiset jumalanpalvelukset, jotka rakentuvat pääosin laulun varaan. Runsas laulaminen on suuri etuoikeus, joka koituu aina tekijänsä hyväksi.

Kirkkomuusikon työ on itsenäistä, laaja-alaista ja monella tavoin antoisaa työtä, joka palkitsee tekijöitänsä. Kirkolla on hyvä työllisyystilanne, joka jatkuu valoisana vuosia eteenpäin.


https://opintopolku.fi/app/#!/korkeakoulu/1.2.246.562.17.48676048597
https://www.facebook.com/teologiksi/

Tämän artikkelin kuva sekä ääninäyte ovat yksi esimerkki, miten voit suorittaa pro gradu-tutkielman tieteellisen ja taiteellisen osion kokonaisuutena.

Leonid Bashmakov (1927-2016): Kerubiveisu N:o 3. Konsertti 12.2.2017, Johannes Teologin Kirkko, Joensuu.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *