Uusia laulajia Johannes Teologin Laulajiin

Hei kaikki kuorolaulusta kiinnostuneet!

Me yllä olevat Johannes Teologin Laulajat kutsumme Sinua, kuoromusiikin harrastaja,  mukaan toimintaamme!

Otamme uusia laulajia maanantaina 22.9. ja 29.9. klo 14-17 Agora-talon salissa AT103. Tervetuloa käymään!

Kuoro on 25-vuotias ”nuori aikuinen” ja virkeä kamarikuoro, joka tekee vaikuttavaa musiikkia. Kuoron nimi on aivan uusi – viime keväänä muutettu, mutta se jatkaa Joensuun yliopiston ortodoksisen kuoron pitkiä perinteitä. Kuoro on kuulunut koko olemassaolonsa ajan maamme ortodoksisten kuorojen eturiviin ja edustaa myös maakunnassamme kuorolaulun terävintä kärkeä. Ovathan sen laulajat pääasiallisesti ortodoksisen kirkkomusiikin opiskelijoita. Kuorolaulu on kuitenkin avointa kaikille kuorolaulun harrastajille ja sen vuoksi pidämme kuoroon pyrkiville laulutilaisuuden em. ajankohtana.

Tarjoamme laulajille elämyksiä hienon kuoromusiikin parissa, mukavaa kuorokaveriseuraa ja vilkasta konserttisyksyä sekä tutkittua hyvinvointia, jota kuorossa laulaminen antaa. Edellytämme nuotilukutaitoa ja hyvää sävelkorvaa. Jos kiinnostuit, älä epäröi, vaan ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään ilmoitettuina ajankohtina!

Yliopiston opiskelijana voit saada myös arvokkaita opintopisteitä mahtavalla tavalla!

Tutustu media-sivun ääniarkistossa otteisiin kuoromme juhlakonsertista Uspenskin katedraalissa marraskuussa 2013!